Prijzen

Nail careGelnagelsPedicure

Nail care

FAQ

Binnen Eleganza manicure worden diverse diensten aangeboden die te maken hebben met de nagels van zowel handen als voeten. U kan bij ons terecht voor onder andere manicure, het aanbrengen van gellak en het plaatsen van gelnagels. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor basispedicure waarbij vooral gefocust wordt op het weghalen van eelt en het verzachten van de voetzool. Tot slot is er ook de mogelijkheid om gellak op de tenen aan te brengen.

De duur van uw afspraak hangt af naargelang welke behandeling u juist kiest. Manicure en het aanbrengen van gellak duurt gemiddeld tussen 45min en 1 uur. Voor het plaatsen van gelnagels kan dit oplopen tot anderhalf uur. Dit geldt hetzelfde voor pedicure in combinatie met gellak op de tenen.

Bij Eleganza manicure hebt u de keuze uit een grote waaier aan kleuren en glitters. Alle beschikbare kleuren staan tentoongesteld bij uw afspraak. Eleganza manicure werkt enkel met professionele merken zoals Neonail, NailCode, D’or nails en TS. Dit om uw de beste resultaten te kunnen bieden.

Gemiddeld kunnen gelnagels 3 tot 4 weken mooi en intact blijven. De meeste klanten komen dan ook na 3 à 4 weken terug voor hun bijwerking. Gellak kan eveneens 3 weken intact blijven op de nagels. Op de tenen kan u deze zelfs tot 8 weken behouden! Perfect voor de zomer dus.

Gelnagels blijven nog steeds een kwetsbaar gegeven. Het kan dus in bepaalde situaties gebeuren dat er één van de nagels afbreekt of beschadigd raakt. Neem in dat geval meteen contact op zodat deze kunnen hersteld worden! Gelieve hier zelf dan ook zoveel mogelijk af te blijven om de nagels niet nog meer schade te berokkenen.

Bij Eleganza manicure is het zeker mogelijk om speciale ontwerpen of bepaalde vormen van nail art op uw gelnagels te zetten! Gelieve bij speciale ontwerpen op voorhand een dergelijk voorbeeld door te sturen. Op die manier kan uw afspraak vooraf zo goed mogelijk in tijd worden ingeschat zodat er geen vertragingen ontstaan binnen de vooropgestelde agenda.

Gelieve ten allen tijde een afspraak te maken indien u de gellak of gelnagels zou willen laten verwijderen. Door deze zelf te verwijderen of af te prutsen kan u schade toebrengen aan de natuurlijke nagel!

Afspraak maken

Nagelstyliste