Nagelstyliste

Annelien

Welkom op mijn website! Ik ben Annelien Linthaut, een enthousiaste nagelstyliste die haar passie graag met jullie deelt. Sinds 2021 ben ik toegewijd aan het verfijnen en uitbreiden van mijn vaardigheden.

Ik heb een grondige basisopleiding gevolgd bij Syntra Midden-Vlaanderen, waar ik alles leerde over manicuretechnieken, het aanbrengen van gellak en het creëren van prachtige gelnagels. Om mijn vakmanschap te verbeteren, heb ik ook privécursussen gevolgd om zowel mijn gelnageltechnieken als mijn creativiteit in nail art te perfectioneren.

Recentelijk heb ik besloten mijn expertise uit te breiden door een pedicureopleiding te volgen. Hierdoor kan ik uitgebreide nagelverzorgingsdiensten aanbieden, inclusief gellak voor de tenen. Of het nu gaat om manicure of pedicure, ik zorg ervoor dat uw nagels er fantastisch uitzien en dat u zich verwend voelt.

Passie, precisie en toewijding staan centraal in mijn werk. Ik geloof dat prachtig gestylede nagels het zelfvertrouwen vergroten en persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen. Bij elke klant streef ik naar een ontspannende en plezierige ervaring, waarbij ik elke behandeling afstem op hun unieke voorkeuren.

Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Laten we samen aan deze mooie reis beginnen.

In mijn salon creëer ik een wereld waar nagels kunnen transformeren tot verbluffende meesterwerken, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen om elke klant een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden.
Annelien Linthaut