Behandelingen

ManicureGellakGelnagelsPedicure

Manicure

Geniet van een luxueuze manicuresessie die uw handen zacht, verfrist en perfect verzorgd laat aanvoelen. Met nauwgezette aandacht voor detail vorm en polijst ik uw nagels, verzorg ik uw nagelriemen en geef ik een ontspannende handmassage. Je kunt kiezen uit een brede selectie hoogwaardige nagellakken om een vleugje kleur toe te voegen of te kiezen voor een klassieke en elegante look.

Gellak

Trakteer jezelf op onze gellakservice voor een langdurige en onberispelijke afwerking. Met behulp van hoogwaardige gellakproducten breng ik zorgvuldig een duurzame en levendige kleur op je nagels aan. Gellak zorgt niet alleen voor langdurige styling van je nagels zonder afbrokkelen of vervagen, maar het biedt ook een hoogglans aan die tot 4 weken aanhoudt, zodat je nagels er in elke situatie onberispelijk uitzien.

Gelnagels

Ervaar de schoonheid en duurzaamheid van gelnagels, een populaire keuze voor diegenen die de lengte en sterkte van hun natuurlijke nagels willen verbeteren. Met behulp van eersteklas producten zal ik de gelextensions zorgvuldig aanbrengen en vormgeven, waardoor een op maat gemaakte look ontstaat die past bij uw stijl en voorkeuren. Het resultaat is een set verbluffende en langdurige nagels die hoofden doen draaien.

pedicure

In mijn studio vind ik dat je voeten evenveel zorg en aandacht verdienen als je handen. Trakteer uzelf op een verjongende pedicure die uw voeten verwent en er op hun best laat uitzien. Ik zal vakkundig uw teennagels knippen en vormgeven, eelt verwijderen en een ontspannende voetmassage geven. Om de ervaring compleet te maken, kunt u kiezen uit verschillende kleuren gellak om uw tenen een vleugje glamour te geven.

Mededeling

Lieve klanten,

In augustus verwachten wij ons eerste kindje, daarom sluit het salon tijdelijk.

Het salon is gesloten van 1 juli tot midden november voor zwangerschaps- en moederschapsverlof. We verwachten daarna weer open te gaan.

Ik houd jullie op de hoogte via onze socials.

Tot die tijd ontvang ik jullie nog graag in het salon.

Bedankt voor jullie begrip.

Veel liefs,
Annelien 🩷